Joomla Templates

Bejelentkezés

Látogatók

322137
Ma
Tegnap
A Héten
Múlt Héten
A hónapban
Múlt Hónapban
Összesen
186
325
2531
316609
7141
16498
322137

Dátum: 2018-11-17

Home

Megjelent Pál Dénes Miskolcon készült, első klipje! (Videóval!)

темы Wordpressздесь
icatconf.org

pal denes miskolc 130807 ja 52

Online debütált először péntek éjjel Pál Dénes első önálló dalának videóklipje, melyet Miskolcon forgattak az elmúlt napokban. A klip a város iránt a elkötelezett énekes honlapján volt megtekinthető először, de jelenleg már a minap.hu-n is elérhető!

Pál Dénes első önálló dala A széltől is óvsz talán sokak vágyát megfogalmazza: „Bárcsak egyszer, óh, egy pillanatra újra gyermek lehetnék”, ezt az érzést szerette volna Horváth Ádám, a film operatőre és Dénes közvetíteni.

A film Miskolcon készült, abban a városban, ahol Dénes a gyermekkorát élte, ahol életre szóló élményekkel, barátságokkal gazdagodott. Mint azt az énekes korábban elmondta, evidens volt, hogy Miskolcon készíti el a videót, hiszen rengeteg emlék, élmény köti ide.
A klip forgatókönyve nem hagyományos módon készült, hiszen néhány nappal a forgatás előtt Dénes Forgatókönyvíró versenyt hirdetett – erről az elmúlt napokban szintén írtunk, amire több, mint 60 pályázat érkezett. A nyertes pályázó – Debreceny Lilla – ötletét vitték filmre, aki főszerepet is kapott a filmben.

Dénes korábban elmondta azt is, hogy a szeretné, ha megismerné az ország ezt a várost, de egy kicsit másképp, mint ahogy eddig tette és tehette.
– Ez egy olyan hely, ahol kincset lelhetünk, barátot, támogatót, természeti csodákat és életünk végéig tartó kapcsolatokat – mondta Pál Dénes. A város és az énekes együttműködéséről tegnap sajtótájékoztatón számoltak be, erről a minap.hu is részletesen beszámolt.

Pál Dénes első klipje az énekes hivatalos honlapján itt, és a minap.hu-n ITT tekinthető meg:

шаблоны joomla на templete.ru

wolf banner

vadm banner

tarhely banner

miskolcmasszazslink

airius transzparens bannerbanner eginfo transzparens

hunolaoko banner