Joomla Templates

Bejelentkezés

Látogatók

322109
Ma
Tegnap
A Héten
Múlt Héten
A hónapban
Múlt Hónapban
Összesen
158
325
2503
316609
7113
16498
322109

Dátum: 2018-11-17

Home

Selyemrét: teljes üzem és nagyobb biztonság

темы Wordpressздесь
icatconf.org

strand bejaras 130808 fkcs 2

Minden élményelem, medence és szolgáltatás folyamatosan működik, így a hétvégétől már teljes üzemben, szezonális jegyárakkal várja vendégeit a Selyemréti Strandfürdő. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere csütörtökön bejelentette, a megerősített biztonsági szolgálat zéró toleranciával lép fel a rendbontókkal szemben.

Mint arról beszámoltunk, július 7-én nyitott meg először a kibővített selyemréti strand, akkor még négy medencével, próbaüzemben. Az egy hónapos teszt során folyamatosan helyezték üzembe a még nem működő medencéket, szolgáltatásokat. Mindezt az eltelt időszakot lezáró bejáráson tekintette meg a város és a fürdő vezetése.

strand bejaras 130808 fkcs 28

 

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere a strand bejárását követően elmondta, az egy hónapos próbaüzemet követően összegezték a működés során szerzett gyakorlati tapasztalatokat.
– Volt sok pozitívum és természetesen néhány negatívum is. Volt néhány technikai probléma, de ezekkel meg tudunk küzdeni, ez az egyszerűbb kérdés. Akadt pár személyi, viselkedési gond is, amivel már bonyolultabb, mert az emberi viselkedésre nehéz felkészülni – hangsúlyozta Kriza Ákos.

A polgármester emlékeztetett arra a múlt hétvégi esetre, mikor karóval támadt a fürdőmesterre egy, a strand működési szabályait figyelmen kívül hagyó fürdőző.
– Ismeretes, a rendőrség példás gyorsasággal intézkedett, elfogta az illetőt, sőt a bíróság gyorsított eljárással már el is ítélte, igaz még nem jogerősen, de egy év két hónapos szabadságvesztést kapott. Ez a gyors reagálás is azt bizonyítja, hogy a rendvédelmi szervek és az önkormányzat összehangoltan dolgoznak, és a jövőben is határozottan lépünk fel azokkal szemben, akik megzavarják a miskolciak nyugalmát, akár itt a strandon – mondta.

strand bejaras 130808 fkcs 16

 

Kriza Ákos elmondta, a strandon éppen ezért megerősítették a biztonsági szolgálatot, illetve azt kérte a vezetőktől, hogy zéró toleranciával járjanak el minden olyan személlyel szemben, aki nem képes betartani az emberi együttélés alapvető normáit és a strand szabályzatát.
– Vizsgáljuk annak lehetőségét, hogy a problémás elemeket végső szankcióként hogyan lehet kitiltani a fürdő területéről, illetve egyeztettem a rendőrkapitánysággal is, ennek eredményeképpen a jövőben rendőrök is őrzik majd a selyemréti strand nyugalmát hétvégenként – sorolta a városvezető.

Musztrai-Icsó Rita, a Selyemréti Strandfürdő vezetője az üzemeltető Miskolci Turisztikai Kft. és a strand munkatársainak tapasztalatairól beszélt. Mint mondta, a miskolciak egy hónap alatt megszerették a fürdőt.
– Júliusban több mint 47 ezren, vagyis naponta átlagosan háromezren fordultak meg nálunk. A medencéket, a szolgáltatásokat szeretik, úgy tapasztaljuk, hogy ki tudunk elégíteni minden jelentkező igényt az újranyitás óta – tette hozzá.

strand bejaras 130808 fkcs

 

A próbaüzemet követően a Selyemréti Strandfürdő – mivel annak élményelemei, medencéi, szolgáltatásai rendben és folyamatosan működnek – hétvégétől már a 2013-as nyári szezonra érvényes, a fürdő törzsvendégeivel is egyeztetett jegyárakkal várja vendégeit. A fürdővezető hangsúlyozta, a jegyek és bérletek, kedvezményes belépők árait a magyarországi és környező fürdők belépőinek átlagárait figyelembe véve alakították ki, amelyek a szolgáltatások és élményelemek számával arányban elérhető áron biztosítanak belépést a családi élményfürdőbe.
– Az eddigi működési tapasztalatokat is figyelembe véve az előzetesen meghirdetett belépőkhöz képest kedvező változás az 500 forintos úszójegy, amely hajnali 4.30 és reggel 9 óra között biztosít sportolási, úszási lehetőséget az arra vágyóknak. Családi jeggyel 3 gyermekig vehető igénybe kedvezmény. Szintén jó lehetőség az 500 és 1000 órás bérletek esetében, hogy azok akár családi bérletként is kiválthatók, de a Miskolcpont kártya is igen nagy kedvezményt nyújt – tette hozzá Musztrai-Icsó Rita.

minap.hu

шаблоны joomla на templete.ru

wolf banner

vadm banner

tarhely banner

miskolcmasszazslink

airius transzparens bannerbanner eginfo transzparens

hunolaoko banner